Subkulturni Fanzin,
Underground
portal... o
Slobodi, Individualizmu, Avanturi... izmenjenim stanjima na svest...


.: uPhoto :.
Vidi veliku sliku/ See full size >>
HEROJ
Srdja Aleksić - Trebinje
1966 -1993

.................photo by maniac

See All uPhoto >>
Pošalji svoj uPhoto >>



look for:


mozilla
by Laff







Corax logo..................

18. okt. '10…….....see full-->






MIOMIR GRUJIĆ - FLEKA

“Humans against killing…
sounds like
junkies against dope”


fleka FLEKE od fotografija, tekstova, video i audio materijala.. `Ljudi su ovde na loš način odlučili da prevaziđu postojeće raspoloženje i opšte okolnosti kroz pasivnost. To će pre ili posle biti prepoznato kao pogrešan način, metod...pristup.`

spiker FLEKA Mp3

- ŠIŠMIŠ RADIO 1.
- ŠIŠMIŠ RADIO 2.
- LIVE U BOŽIDARCU
- PSIHONOŠA





Katalog -->
- MANIAC DiVX FILMOVI -
razmena - exchange



Organic Grooves
ORGANIC GROOVES
Compiled & Mix By DJ LAFF
Maniac Records (2004)
___________________ Ded City
DEAD CITY RADIO
Compiled & Mix By DJ LAFF Maniac Records (2004)
....



Screaming Jay Hawkins
___________________

"Bez prisustva muzike, vreme bi bilo dugačka lista dosadnih obaveza i rokova za plaćanje."

ZAPPA ___________________

"Sloboda je ne moguca bez slobodnog vremena."

PUŠKIN


Maniac Shop

| Maniac Shop | Underground On - Line | Sex | Drugs | Rock'n'Roll | Film | Politics | Maniac Music | Concerts | Maniac Links | Games | Kolumna | Bekanismi | Dijabolik | Maniac Photo | Bez Dlake na jeziku | New Report |


30.11.2007., petak

DulePUNK na koncertu Sex Pistolsa u Manchesteru

DulePUNK na koncertu Sex Pistolsa dulePUNK

Kada sam se negde juna meseca vracao autom iz Rotterdama sa koncerta The Who, mislio sam da je poseta rock concerata zavrsena. Zapravo nisam mogao da pomislim ko bi to me mogao toliko zainteresovati da ponovo dodjem. A i koncert je bio toliko dobar i kvalitetan da nisam u tom momentu nista drugo mogao da zamislim.
Naravno, kao sto je poznato, letos sam se zadesio u Zrenjaninu u momentu kada se odrzavala poznata parada, koncert Roling Stones na uscu u BG. I kad je moj kum Puta rekao “moras”, ja sam posao sa njim.
Naravno cela ova kratka prica ima i nastavak.
Pre desetak dana tacnije 17 novembras sam iz bolesnicke postelje krenuo za London kod nasih poznatih prijatelja ( Pera, Nena, Duca, Goga…). Krajni cilj Manchester. Koncert Sex Pistolsa i legendarnog JOHNNY Rotten-a. Pa zar sam ja mogaon tu sansu da propustim. Ja koji sam, pre 30 godina, ljubomorno cuvao i do besvesti slusao singlericu God Save The Queen koju je Goc doneo iz Londona. Ja koji sam na ledjima nosio slova Punk, osmislio i sakupio band Prle and Famozni Vibratori i dobio nezaboravni nadimak PUNKDalje...

Pročitaj ceo text / photo gallery -->

Sex Pistols Live by Dule Punk --> Mp4 4,8 Mb

DulePUNK /zrenjanin - holland/

- 01:07 - Komentari (11) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

25.11.2007., nedjelja

Dijabolik nikada ne spava

BASTA TRNJA

Image Hosted by ImageShack.us

1. The Roxy

London. Subota vece. Adolf visi na Satesberi aveniji ocekujuci svoje ortake. Njih nema, ali se pojavljuje nekoliko Tedsa, starih, u proseku, oko 25 godina. Sa njima su I devojke, ocigledno je da su svi pijani. Adolf pogledom trazi mesto na kojem bi mogao da se sakrije, ali vec je kasno – jedan od Tedsa ga je ugledao:

-Pogledajte, zaurlao je, evo jednog usranog Punkera. Nabicemo mu zihernadlu u dupe!

Medju Tedsima se zaori smeh. Jedna devojka iz drustva zapade Adolfu za oko: bila je neverovatno lepa, a stajala je pored ogromnog, grubog Tedsa, cimajuci ga. Cinilo se da joj je cela situacija pomalo tuzna. Teds je bio toliko pijan da je posrnuo I umalo pao. Upravo se spremao da zvizne Adolfa kad ona uzviknu:

-Nemoj, Nede! Molim te ostavi ga na miru, nije ti nista ucinio! Ako te cape pajkani, ponovo ces zaglaviti cuzu, a ja nemam nameru da ponovo cekam na tebe.

–Okej, okej, - promrmlja Ned pomirljivo. – Jeste da je proslo dosta vremena otkada sam poslednji put sredio nekog Punkera, ali ako tin e zelis dam u natrljam njusku…

Devojka ga zahvalno poljubi u obraz. Ostali Tedsi se zacerekase I pocese zajedljivo da dobacuju, ali bio je dovoljan samo jedan nezgodan, Nedov pogled, pa da momentalno zacute. Krupni Teds je ocigledno bio vodja druzine.

Adolf pogleda devojku: bila je visoka, sa crnom kosom, friziranom u maniru kasnih pedesetih ili ranih sezdesetih. Nosila je beli pamucni prsluk oivicen tankom plavom trakom. Na ledjima je bilo ispisano veliko slovo “T”. Ispod prsluka je nosila duboko dekoltiranu crvenu haljinu sa belim stepovima, a boja haljine se izvanredno slagala sa bakarnom bojom njenog lica. Tamnog tena I usana namazanih zarko crvenim karminom, licila je pomalo na ciganku. Na divno izvajanim nogama, nosila je bele soknice, koje su joj dopirale do clanaka, a preko njih patikesa zutom prugom na ruzicastoj kozi. Izgledala je glatko I cedno.

U tom trenutku iz tame izronise Adolfovi drugari, cetvorica odvratnih Punkera: Sid Sik, Bil Migren, Dzoni Vomit, Vins Vajolens. Uputili su se prema “Roksiju”, punk rupi u blizini Kovent Gardena, gde su odmah stali u red fanaticno odevenih tipova, od kojih se svako trudio da izgleda sto odvratnije I zesce I da izazove neku carku ili tucu. Omiljeno “ubijanje dosade” Adolfa I njegovih prijatelja je bilo dobacivanje I izazivanje prolaznika, ali im je neuporedivo vise prijalo da zajebavaju bogate zvezde koje su preko reda prilazili kasi da bi se upisali u listu gostiju. Adolf je mrzeo taj svet, koji za njega nije bio nista drugo do nadmeni, izvestaceni “plastic people”; prezirao je rok zvezde, kao sto su Who I Led Zeppelin koji stalno trube protiv sistema I kapitalizma, a uvek zavrsavaju kao milioneri I onda dele besplatne karte Kraljici I Elizabeti Tejlor...>>>

Pročitaj ceo text -->

Napomena: Ovaj roman je pronadjen u stanu jednog Punkera, koji se svojevremeno uputio u SAD. Da li je ovaj roman slucajno zaboravio ili ga se na ovaj nacin odrekao, ostace zauvek tajna. Meni je posle dvadesetak godina pao na pamet. Ljubaznoscu Jugoslava Pantelica sa Studija B, nasao se u mojim rukama. Jas am uzeo tu slobodu da ga na ovakav nacin ponovo objavim. Filozofija: “Sve sto je do sada publikovano je javno dobro” me opravdava za ovaj potez.

PUNK’S NOT DEAD!

Piše: Dule Glavonja


- 01:07 - Komentari (35) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

22.11.2007., četvrtak

AKIRA KUROSAWA

Da nije bilo Kurosawe i snažnog traga kojeg je ostavio u svetskoj kinematografiji možda Lucas nikada ne bi snimio Star Wars i možda Leone nikada ne bi napravio svoje najveće western sage. Veliki uticaj je imao i na filmske besmrtnike kao što su Tarkovski, Coppola, Scorsese, Peckinpah, Sturges i mnogi drugi.

Akira Kurosawa je rođen 23.03.1910. u Tokiju, bavio se slikarstvom za šta je imao dara i čitao ruske klasike i Shakspeara. Pošto je završio srednju vojnu školu upisuje se na studije slikarstva a sa 26 godina prvi put dolazi u dodir sa filmom. Sledećih 7 godina radi uglavnom kao asistent režije. U tom periodu naučio je sve o montaži, scenariju, radu s glumcima i svim ostalim aspektima u stvaranju filma što će kasnije i primenjivati u svojim filmovima. Godine 1943. režirao je svoj prvi film, Judo Saga, čiji će nastavak snimiti 2 godine kasnije. Od tada pa sve do 1965. snima u proseku jedan film godišnje a već filmovima One Wonderful Sunday (1947) i Drunken Angel (1948) najavljuje jednu veličanstvenu karijeru. Od filma Drunken Angel počinje i njegova saradnja sa Toshirom Mifuneom s kojim će sarađivati sledećih 20 godina.

Spektar njegovih interesa je velik, nije zarobljenik određenog žanra, snima sve od minucioznih psiholoških drama pa sve do istorijskih epskih spektakala, Kurosawa u stvari stvara svoj lični, neponovljivi žanr. Često radnje književnih klasičnih dela smešta u japanski tradicionalni kontekst ali ne na nivou eksperimenta nego kao potpuno promišljenog autorskog rada na najvišem nivou filmske umetnosti. Tragovi ruske književnosti i Shakspeara vide se u mnogim njegovim filmovima:

- Idiot (1951), po Dostojevskom
- Throne of Blood (1957), po Macbethu W.Shakspeara
- The Lower Depths (1957), M. Gorki
- Ran (1985), po Kralju Learu, opet Shakspear

Kurosawa je već pedestih godina prošlog veka postao najpopularniji japanski reditelj u svetu a njegovo remek delo Seven Samurai (1957) stiče ubrzo kultni status. Ova samurajska akciono-borilačka drama verovatno je najgledaniji i najuticajniji film nekog japanskog reditelja 20.veka. Yojimbo (1961) i Sanjuro (1962) takođe su priče o usamljenom samuraju koje strukturom podsećaju na zapadnjačke westerne a spadaju u vrhunska ostvarenja japanske kinematografije iako Kurosawa nije bio tipičan predstavnik japanskog filma. Poznato je da su na njega delom uticali reditelji poput Franka Capre, Johna Forda ili Howarda Hawksa.

Posle filma Red Beard (1965), poslednjeg u kojem se pojavljuje Mifune, Kurosawa proživljava duboku emocionalnu krizu a vrhunac je bio pokušaj samoubistva. Posle Red Beard više ne snima u žestokom ritmu od najmanje jednog filma godišnje. Sledi Dodeskaden (1970) i Dersu Uzala (1975) koji je ujedno i jedini Kurosawin film na nekom stranom jeziku (ruskom naravno). Dersu Uzala je nastao po zapisima ruskog istraživača Sibira, Vladimira Arsenijeva, a za njega je dobio i Oscara u kategoriji filmova van engleskog jezičkog područja.

Već u poznim godinama Kurosawa se na velika vrata vraća u svetsku kinematografiju filmovima Kagemusha (1980) i Ran (1985). Godine 1990. snima Dreams gde se kao Van Gogh pojavljuje Martin Scorsese. Kurosawa je snimio još 2 filma, Rapsody in August (1991) i Not Yet (1993). Umro je u Tokiu 06.09.1998. Ostavio je iza sebe 30 filmova od kojih su većina nezaobilazna filmska lektira. Osim spomenutog Oscara dobio je još i počasnog Oscara i Zlatnog lava u Veneciji za Rashamon (1950) i Zlatnu palmu u Cannesu za film Kagemusha (1980).

Posted by Livi

- 09:52 - Komentari (15) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

20.11.2007., utorak

Vreme je za PUNK

JOKE

Francuski Ragga Punk Rock bend Joke će u Srbiji, u okviru jesenje turneje po Balkanu, održati dva koncerta. Poslednjeg dana novembra nastupiće u somborskom klubu Kazablanka, a dan kasnije, 1. decembra « cirkus » se seli u zrenjaninski Kulturni centar.
Inače, pre dolaska u Srbiju, Francusi će odsvirati nekoliko koncerata u Sloveniji i Hrvatskoj, a nakon svirke u Zrenjnainu, Joke putuju u Makedoniju.

Bend je nastao 1995. godine u predgrađima Pariza. Od tada, pa do dana današnjeg bend nije prestajao sa radom, a za 11 godina postojanja njihov zvuk se razvijao i menjao. Na bolje, naravno ! U početku bend je funkcionisao u klasičnoj rokenrol postavi, tj. Bass, gitara, bubanj i vokal, a vremenom sastavu su se priključili novi članovi, tj. DJ i brass sekcija (trombon, saksofon,truba i flauta).

Danas Joke broji osam članova, a deveti je publika sa svojim dlanovima i grlima.
Definisati muziku koju stvara Joke je teško, u osnovi, to je ragga,hip-hop, ska, punk zvuk, ali prisutni su reggae ritmovi, ne izostaju ni balkanske tradicionalne melodije, a na momente je prisutna i teška, distorzirana gitara.
Razmena pozitivne energije između muzičara na bini i ljudi u publici je ipak ono po čemu ljudi najviše pamte nastupe Joke-a.
Neki tekstovi su spevani na francuskom, a neki na engleskom jeziku...uglavnom, Joke su jedan od onih društveno svesnih, aktivističkih bendova. Do sada su objavili četiri albuma, a na svojim koncerta često dele svojevrstan fanzin štampan na engleskom jeziku kako bi svoje stavove i razmišljanja približili onima koji ne znaju francuski.
Na Balkanu sviraju često, ali igrom slučaja, u Srbiji su nastupili svega dva puta dok su u Hrvatskoj postali bitan bend u « underground » krugovima. Činjenica da su jednu numeru sa najnovijeg albuma nazvali « Under rakija » govori mnogo o tome kako im se sviđa ovo podneblje.....

http://www.myspace.com/dibimjoke

http://www.joke-joke.net/

posted by Milan Chek

PANKRTI 9. Decembra u SKC-u

PANKRTI

BGD/NS - Legendarna slovenačka pank grupa Pankrti održace koncert 9. decembra u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, dan nakon gostovanja u Novom Sadu, u okviru turneje kojom proslavlja 30 godina postojanja.

Koncert Pankrta, koji će 8. decembra nastupiti i u klubu Trema u Novom Sadu, organizovan je i povodom 30-godišnjice panka, a prema najavi SKC-a, Pankrti će nastupiti s njujorškim gitaristom Ianom Karlom, koji je svirao sa Peti Smit.

- 23:34 - Komentari (9) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

19.11.2007., ponedjeljak

Imperija uzvraća udarac!

Free Image Hosting
Panika u redovima službe.

Muzička ilustracija: Piknik - Miš,Puž i Ker


- 22:00 - Komentari (10) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

17.11.2007., subota

Mladi LDP - POZIV

BORCI PROTIV MONOPOLA

ldp

Beograd, 24.11. Trg Republike, 12h, akcija Mladih LDP „Monopol“.

Pokažimo da Mišković nema monopol nad istinom!


Forward -->

..:: Zakupljen prostor ::..

- 18:48 - Komentari (10) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

16.11.2007., petak

Najbolji Zr lokali svih vremena?


- 17:09 - Komentari (82) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

15.11.2007., četvrtak

Valijum, ekstazi, kokain...

..u centru za lečenje zavisnosti..

Queens of the Stone Age

Američki rokeri Queens of the Stone Age prošle nedelje su izbačeni sa sopstvenog nastupa u jednoj losanđeleskoj klinici za lečenje zavisnosti, javlja NME.com.

Bilo je predviđeno da na intimnoj svirci za pacijente QOTSA izvedu šest pesama, ali nisu uspeli da dovrše ni prvu – Feel Good Hit of the Summer sa drugog albuma R (2000).

„Nicotine, Valium, Vicodin, marijuana, ecstasy and alcohol“, glasi strofa ove pesme, a refren je „C-c-c-c-c-cocaine“.

Redari su hitro reagovali: ugasili su ozvučenje i sproveli umetnike napolje.

- 23:16 - Komentari (19) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

14.11.2007., srijeda

OSOBLJE

OSOBLJE
See full -->

ZR bend iz 1995, 96 god. Prvu svirku su imali u Kortu (visoko kotiranom underground klubu, koga su držali Buzga, Goranče, Goxa i ko sve ne..). Svirali po Bečeju, Kikindi, Zrenjaninu... Prvo je u bendu svirao i Mojsa a pevale su ovim redom Slavica Danić, Vesna Vorgić i Ivana Vince... Posle je pevao Buki a nakon toga Toša. Dve stvari snimili su u studiju kod Miše Grujića (Bleda si i Operacija). Ostali snimci su od Šaneta...

OSOBLJE

Andrej Bulovan Buki - gitara, prateći vokali
Goran Savić Buzga - bubanj
Ljuba Avramov - bass
Aleksandar Mihić Mihe - gitara
Aleksandar Tolimir Toša - vokal
Dragana Mrkajić - vokal, gostovala u pesmi Bleda si
Vesna Vorgić – vokal u pesmama Ne idem i Gotovo je

spiker Maniac Download:

- OSOBLJE – Bleda si --> (Mp3 – 881 Kb)

- OSOBLJE – Gotovo je sve --> (Mp3 – 252 Kb)

- OSOBLJE – Ne idem --> (Mp3 – 1.37 Mb)

- OSOBLJE – Operacija --> (Mp3 – 2.01 Mb)

korto

- 13:55 - Komentari (9) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

Cetvrtak 15. 11. u 21.30 nastupa Milan Kerezovic Keckec

http://www.myspace.com/klupche_space

Milan Kerezovic-Keckec

About Keckec:
Rodjen 6. aprila 1981. godine u Novom Sadu. Zavrsio Srednju muzicku skolu Isidor Bajic. Trenutno studira Dizajn zvuka na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Svirao u grupama: Franja Kluz, The Grayfruits, Dinosaurusov Pupak i Mars od Bajage. Kantautorstvom se bavi tri godine. Muziku stvara uglavnom pod uticajem Toma Waitsa, inspirisan srpskom i bosanskom narodnom muzikom iz 60-ih godina, kao i paklenim zivotom novosadske perferije. Komponovao je muziku za animirane filmove: "Kocka" - Aleksandra Rota, "Ko se zadnji smeje" - Miroslava Jovica. Muziku za film "Srce je mudrih u kuci zalosti" - Marina Malesevica. Muziku za predstave: "Medved" (Milica Stojanov), "Kvarna karma" (Marko Kacanski). Kao kantautor nastupao u Sloveniji na Kantout-festu u Tolminu, na filmskom festivalu Filmski fronti, po novosadskim klubovima.

- 12:25 - Komentari (2) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

Gradska narodna biblioteka Zrenjanin Vas poziva

zgrada narodne biblioteke

15.novembar- promocija knjigaTeofila Pancica
22.novembar- promocija Zikice Simica- "Elektricna zastava"
29.novembar -promocija Petra Janjatovica- "YU Rock enciklopedija"

sa pocetkom u 20h
GRADSKA NARODNA BIBLIOTEKA ŽARKO ZRENJANIN

Trg Slobode 2.; 23000 Zrenjanin, Jugoslavija
tel:023 566 210
E-mail: zrbiblio@mgnet.co.yu
web: Gradska narodna biblioteka

- 12:03 - Komentari (3) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

13.11.2007., utorak

Oružjem protivu otmičara live in Klupče

Zrenjanin, novembar o7

Oružje live in Klupče

Oružjem protivu otmičara su, u sredu 7. novembra u Klupčetu, imali prvi koncert u novoj postavi koju čine Ivana, Nikola, Žare i Dević. Pored starih, odsvirali su i neke od pesama koje će se naći na novom albumu "Znaš ko te pozdravio?". Album će se pojaviti u prodaji početkom decembra, a ovih dana OPO će snimati spot za prvi singl "Ma baš me briga".

Ivana opo Nikola


posted and photo - dada and zox

- 10:55 - Komentari (5) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

09.11.2007., petak

Rejčel u ZZ

Rejčel u ZZ

U ponedeljak, 5. novembra u 20 h, u Pozorišnom klubu "Zeleno zvono" u Zrenjaninu, održala se promocija poslednje knjige Radovana Nastića "Rejčel, ljubavna priča". Izdavač knjige je Kulturni centar Zrenjanina u saradnji sa izdavačkom kućom Red Box iz Beograda.

Kulturni centar Zrenjanina i Nastić započeli su saradnju na izložbi "30x30" održanoj prošle godine u Zrenjaninu, prvenstveno posredstvom Umetničke asocijacije-UA, iz Zrenjanina.

Radovan Nastić je radio na radiju B92 od 1995, a nakona pauze od 2005, godine ponovo je medju starom ekipom, u »Sportskom ritmu srca«.
Piše za blog sajta B92 i ima svoju kolumnu na maniac blogu.
Pisac je tri knjige »Bensedin«, 2005, »...i napravim se da je sve u redu«, 2006. i »Rejčel, ljubavna priča«.

U svojoj biografiji ističe da je prijatelj bloga maniac.blog.hr i sajta www.trablmejker.com
Na promociji u Pozorišnom klubu, u organizaciji PKZZ i KCZR, su pored Radovana Nastića, govorili Aleksandar Todorović Bekan, umetnik, jedan od voditelja u Brakusovom SHOW-u, Radio B92 i Vladimir Djurić, urednik programa Kulturnog centra Zrenjanina. U okviru promocije prikazan je kratak film emisije "CIKLOTRON" autora Dušana Šaponje i Dušana Čavića, pod nazivom "Pipači".

Photo gallery: Radovan and Rejčel u ZZ -->


http://www.zelenozvono.com

http://www.myspace.com/zelenozvono

- 10:33 - Komentari (25) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

07.11.2007., srijeda

sanda 15000

Zrenjanin, 06.11.2007.

sanda 15000

Sandin Goran Sanda, manager Kulturnog Fronta je 15000-ti posetilac izložbe pronalazaka Leonarda da Vinčija u Velikom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin. Čoveku koji je i sam zaslužan za veliki broj kulturnih manifestacija i izložbi kao i podizanju subkulture Zrenjanina na jedan viši nivo uručena je i prigodna nagrada, nakon čega se Sanda upisao u knjigu utisaka.

sanda 15000 sanda 15000 sanda 15000

--
posted by Peđa Vrzić

- 13:45 - Komentari (24) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

Promocija knjige…

AKUSTIKA - Zorana Mirkovića

AKUSTIKA

Novi Sad – o8. 11. Muzej savremene umetnosti, Dunavska 37 u 18 h

Gosti:
BLANK DISC (Zrenjanin):
- Srdjan Muc - električna gitara
- Róbert Róza - no-input, elektronika

- 07:59 - Komentari (3) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

03.11.2007., subota

DR. JEKYLL - Demon, 1985.

Mića - drums Livi - guitar Laza - keyboards Biljka - bass

Dr.Jekyll sa Lazom (klavijature)

Neobjavljeni snimci..

spiker DR. JEKYLL - Demon --> (Mp3 – 1.53 Mb)

posted by livi

- 17:18 - Komentari (17) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

01.11.2007., četvrtak

The 4th Man and L’Oreal Paris Cinemanija

Beograd 31.10. o7 – Sava Centar
The 4th Man and L’Oreal Paris Cinemanija

Ovogodišnja, petnaesta po redu "L’Oreal Paris Cinemanija”, otvorena je sinoć projekcijom filma “Četvrti čovek”, reditelja i scenariste Dejana Zečevića

The 4th Man

Photo gallery: ČETVRTI ČOVEK- premijera BGD -->

behind the camera:

Director: Dejan Zečević
Writer: Dejan Zečević, Boban Jevtić
Director of Photography: Goran Volarević
Art Director: Tijana Marić
Make Up: Višnja Karaulić
Grip: Mirko Mijušković
Property Buyer: Dejan Vidić
Clapper: Romana ZR
Script Supervisor: Marina Lesić

photo maniac

- 17:02 - Komentari (10) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

Radovan u ZZ

Hétfőn november 5-én 2O örai kezdetel a Sinházi club-ban „Zeleno zvono” megtartjak majd a kőnylbemutatót Radovan Nastic irotol „Rejcel, szerelmi mese” cam alat!

rn

U ponedeljak, 5. novembra u 20 h, u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“ u Zrenjaninu, održaće se promocija poslednje knjige Radovana Nastića „Rejčel, ljubavna priča“. Izdavač knjige je Kulturni centar Zrenjanina u saradnji sa izdavačkom kućom Red Box iz Beograda.

Na promociji u Pozorišnom klubu će pored Radovana Nastića, govoriti Aleksandar Todorović Bekan, umetnik, jedan od voditelja u Brakusovom SHOW-u, Radio B92, Vladimir Djurić, urednik programa Kulturnog centra Zrenjanina. U okviru promocije biće prikazan kratak film emisije “CIKLOTRON” autora Dušana Šaponje i Dušana Čavića, pod nazivom “Pipači”.

- 09:33 - Komentari (5) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



________________________


maniac arhiva 10'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar |
Arhiva
maniac arhiva 09'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar |
Arhiva
maniac arhiva 08'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar| Oktobar| Novembar| Decembar
Arhiva
maniac arhiva 07'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April| Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar
Arhiva
Arhiva
maniac arhiva 06'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar
Arhiva
Arhiva
maniac arhiva 05'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar
Arhiva
Arhiva
maniac arhiva 04'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar


________________________

Idi na vrh strane >>


..About Us++++++++English
+++++
+++++
Knjiga utisaka
+++++
Upiši se u knjigu


Contact Us++++++++RSS




ĐOKA VOJNOVIĆ
KOJOT

ĐOKA VOJNOVIĆ - KOJOT
Radio KOJOT 107,3 MHz

Djoka KOJOT

Dan.. ..Brian Jones

Rekli su o Đoki, upiši se..

`U letnje veče 1973 godine, u sobi “pod kiriju” negde u belom svetu “cedili” smo poslednju kriglu piva slučajni poznanik Kris i ja, i … Kris mi se kleo, kako u njegovom kraju, negde na jugu Sjedinjenih Država, hara “najbolja ROK grupa sveta” ALLMAN BROTHERS BAND..` Dalje..

Džuboks 76’ - br.23 str.31

Đorđe VOJNOVIĆ





Pera bez dlake >>




MANIAC MOVIE
- behind the camera -


neprijatelj
NEPRIJATELJ
Reditelj: Dejan Zečević
2o1og.


žena
NEKA OSTANE MEĐU NAMA
Reditelj: Rajko Grlić
2oo9g.


žena
ŽENA SA SLOMLJENIM NOSEM
Reditelj: Srdjan Koljević 2oo8g.


besa
BESA
Reditelj: Srdjan Karanović 2oo8g.


Mile protiv tranzicije
MILE vs TRANZICIJA
Reditelji: Raša Andrić i Ivan Živković 2oo7g.


LJUBAV I DRUGI ZLOČINI
LJUBAV I DRUGI ZLOČINI
Reditelj: Stefan Arsenijević 2oo7g.


ČETVRTI ČOVEK
ČETVRTI ČOVEK
Reditelj: Dejan Zečević 2oo7g.


S.O.S.
S.O.S. SPASITE SVOJE DUŠE
Reditelj: Slobodan Šijan 2oo6g.


KLOPKA
KLOPKA
Reditelj: Srdan Golubović 2oo6g.


SUTRA UJUTRU
SUTRA UJUTRU
Reditelj: Oleg Novković 2oo5g.


SIVI KAMION CRVENE BOJE
SIVI KAMION CRVENE BOJE
Reditelj: Srđan Koljević 2oo4g.


KAD PORASTEM BIĆU KENGUR
KAD PORASTEM BIĆU KENGUR
Reditelj: Raša Andrić 2oo3g.


SJAJ U OČIMA
SJAJ U OČIMA
Reditelj: Srđan Karanović 2oo2g.


MALA NOĆNA MUZIKA
MALA NOĆNA MUZIKA
Reditelj: Dejan Zečević 2oo1g.


Apsolutnih sto
APSOLUTNIH STO
Reditelj: Srdan Golubović 2ooog.


Munje
MUNJE
Reditelj: Raša Andrić 1999g.


Mehanizam
MEHANIZAM
Reditelj: Đorđe Milosavljević 1999g.


photo by maniac



sound

SOUNDTRACK MESECA

ŠTA SE TO SLUŠA U REDAKCIJI MANIACA, ovih dana:


0.0. Emmanuel Jal - Kuar (Henrik Schwarz Remix)
0.0. Henrik Schwarz - Walkmusic
0.0. Lucinda Slim & The Lone Stars - All This Time
0.0. The Noisettes - Never Forget You
0.0. Jazzanova - Morning Scapes (feat. Bembe Segue)
0.0. Fever Ray - If I Had A Heart
0.0. DAVID HOLMES - I Heard Wonders
0.0. PANDA BEAR - Bros
0.0. Bamboos - King of the Rodeo
0.0. Tricky - Slow
0.0. Medeski Martin & Wood - Let's Go Everywhere
0.0. Jens Lekman - Sipping On The Sweet Nectar
0.0. UNDERWORLD - Beautiful Burnout
0.0. The Elements Of Life feat Anane - One Dream ( Big Game Mix)
0.0. SLOW TRAIN - soul-sexing_the_cherry
0.0. Tim Buckley - Sweet Surrender
0.0. Mario Biondi - this_is_what_you_are
0.0. Lily Allen - Everybody's Changing
0.0. Richard Hawley - Tonight The Streets Are Ours
0.0.RAW Artistic Soul‘The Light’ ft Ursula Rucker)
0.0. AMY WINEHOUSE - You Know I'm No Good
0.0.HOLLERTRONIX - Gold Digger (diplo Remix)
0.0.Le Volume Courbe - ain't got no. . . i got life
0.0.Keith Jarrett - Over The Rainbow 0.0.HANSOME BOY MODELING SCHOOL - Class System (feat. Jullie Cruise&Pharell)
0.0.ZERO 7 - This Fine Social Scene
0.0.URSULA RUCKER - Rant (Hot In Here) Ft. Malene Younglad
0.0.MATTHEW HERBERT - down
0.0.Richard Thompson - Oops, I Did It Again (live)
0.0.BEATLE BARKERS - I Feel Fine
0.0.RICHARD HAWLEY - the ocean
0.0.NICOLE WILLIS - if this ain't love..
0.0.JEFF PARKER - beanstalk
0.0.NOSTALGIA 77 - 7 nation army
0.0.[B]SOIL and PIMP SESSIONS - Stinger
0.1.TRANS AM - I Want It All
0.3.SYLK 130 & King Britt - Pistol Grip Pump
0.4.CARMEN McCRAE - Just A Little Lovin' (GB Remix)
0.6.the RAVEONETTES - Love in a Trash Can
0.7.FREEDOM SATELLITE - running fast[/I] feat.Kudra Owens
0.9.CARIBOU - Yeti
1.2.JOHN LURIE - Big Trouble
1.5.LIFE BOOGIE - Bobby's Job
1.6.ALIF TREE - Somewhere
1.9.PINK MARTINI - U Plavu Zoru
2.0.SHOCKING BLUE - Love Buzz
2.1.TELEPOPMUSIK - into_everything
3.0.PEGGY HONEYWELL - All Shoock Up
3.2.DJ RUPTURE - Mole in the Ground
3.3.CRATE SOUL BROTHERS - Flying down to RIO
3.9.SCREAMING JAY HAWKINS - Africa Gone Funky
4.0.WAYNE COUNTRY and ELECTRIC CHAIRS - Fuck Off
4.1.TIM DELUXE - Choose Something Like Star
5.0.OSCAR SULLEY BAND - Bukom Mashie
5.5.JAMES BROWN - Funky Drummer
6.0.DJ GREGORY - The Joburg Theme
7.2.PSYCHONAUTS (james lavelle) - cyrcles
8.0.FLUNK - all day and all the night
9.1.LADY SAW - If I Was A Rich Girl
10.3.STEVE & EYDIE - black hole sun
10.4.TELEX - rock around the clock


WEEKLY TOP 10

DOMAĆA kratka:

0.0. KarnevalLjubav
0.0. Petrol - Sve jedno je (Banana Rave Remix)
0.0. KIRIL feat MC Wasp & Rucl - Jungle Shadow
0.0. SVI NA POD! ft. ZOJA - Bugi Vugi
0.0. AJS NIGRUTIN - Jagodice Sondice
0.0. RAMBO AMADEUS - Urbano
0.0. SVI na POD! - Afrikanac iz Beograda >>>
0.0. PIKNIK - Miš, Puž i Ker
0.0. GORIBOR - Dalajlama me se sećaš >>>
0.0. PIKNIK - 'O da'
0.0. KATARAINA KAČUNKOVIĆ - Morning
0.0. BEOGRADSKI SINDIKAT - Oni Su download
0.1.MARcELO – Šarada
0.2.The BEAT FLEET - Nostalgična
0.3.RAMBO AMADEUS - Demode
0.4.E-PLAY - Prava stvar
0.5.DZA ILI BU - Opasne Igre
0.6.DARKWOOD DUB - Melos
0.0.Belgradeyard Sound System - Munchies (I-Wolf rmx)
0.7.RAMBO AMADEUS - Jedno Te Isto
0.8.EDO MAAJKA - Dragi Moj Vlado
0.9.BOBAN PETROVIC - Žur
1.ZDENKA KOVACICEK - Kobra
2.SABAN BAJRAMOVIC - Pitao sam malog puza
3.GABI NOVAK - Pjesma je bila zivot moj
4.K.I.M. BAND - Teraj po svome
5.LACNI FRANC - Jutri bom pojca razbiu
6.BIJELO DUGME - Ovaj Ples Dame Biraju
7.MARINA PERAZIC & REX ILUSIVI - Plava Jutra
8.BOBAN MARKOVIC - Disko Dzumbus (Live)
9.PRELE - Majko,majko,vidi na sta liči tvoj sin
10.LACNI FRANC - Vaterpolist
___________________


Polni organ u žena na svim (skoro svim) jezicima:
++++++











| Home | Music | Photo Galleries | Download | Dijabolik | Bekanismi | Kolumna | YouTube | Facebook | MySpace | O nama | Kontakt | RSS | English |


Copyright © 2004-2010. MANIAC.blog. Sva prava su zadržana. Nijedan deo materijala ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja izdavača.
Izuzetak su novinari koji mogu koristiti izvode i citate u svojim tekstovima uz obavezno navođenje imena i web adrese Maniaca.


Free counter and web stats